TÄVLINGSDAX: Smash Into Pieces – Releaseparty + Nya skivan “Rise and Shine”

SMASH INTO PIECES är aktuella med den nya singeln YOLO som släpptes i fredags den 13 januari. Det är den sista singeln innan releasen av nya albumet RISE AND SHINE, som släpps den 27 januari. Rockbladet har varit mediapartner med bandet sedan tre år tillbaka och vi kommer nu tävla ut fina priser i form av biljetter till något av deras tre releasepartyn inklusive meet and greet med självaste The Apocalypse DJ. Du kommer även ha chansen att vinna en signerad kopia av den ny plattan RISE AND SHINE.

SMASH INTO PIECES går från klarhet till klarhet. Sedan förra skivan, The Apocalypse DJ, som släpptes för två år sedan, har de turnerat flitigit. Senast var de ute på månad lång europa-turné tillsammans med Amaranthe och Sonic Syndicate. Under februari och mars 2017 ska de återigen få följa med Amaranthe och denna gång runt hela den nordmerikanska kontinenten.

Nu är det äntligen dags att släppa deras nya alster RISE AND SHINE, som släpps den 27 januari via Gain Music Entertainment. När Smash Into Pieces ska släppa en ny skiva, så vill de fira det ordentligt. Och den här gången hela tre tillfällen. 26 januari på Sticky Fingers i Göteborg, 27 januari Escape Nightclub i Nynäshamn och till sist den 28 januari på Ritz Nighclub i hemstaden Örebro.

Rockbladet.se är stolta över att kunna tävla ut fina priser i form av biljetter till samtliga tre release-giggen inklusive meet n greet med självaste The Apocalypse DJ, samt en signerad kopia av nya skivan RISE AND SHINE. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

 

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna biljetter till någon av releasefesterna och en signerad kopia av nya skivan RISE AND SHINE. 

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas fredagen den 20 januari klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– All info om eventet finner du här.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar