W.A.S.P. kommer och spelar i 8 städer runt om i Sverige till hösten

Det är nu 25 år sedan W.A.S.P. släppte sitt album The Crimson Idol, och det ska Blackie och hans manskap fira med en stor turné. Till hösten kommer de att besöka åtta städer runt om vårt avlånga land, från Luleå i norr till Helsingborg i söder.

I år är det 25 år sedan det framgångsrika W.A.S.P.-albumet "The Crimson Idol" släpptes. För att fira det här hyllade och historiska albumet kommer W.A.S.P. att framföra hela skivan på den kommande världsturnén som fått namnet "Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol". Turnén kommer att innehålla hela skivan och dessutom de tre saknade låtarna som från början var tänkt att ingå på albumet. Konserten kommer att bli i två delar; den första delen blir hela "The Crimson Idol" och den andra delen kommer att bestå av bandets övriga hits.

Biljetter släpps på onsdag den 25 januari via Tickster.

Datumen är följande:

25/9: Göteborg, Trädgårn
26/9: Stockholm, Fryshuset Arenan
2/10: Luleå, Kulturens Hus
3/10 Umeå, Idun
5/10: Borlänge, Liljan
6/10: Örebro: Conventum Kongress
7/10: Gävle, Gasklockorna
10/10: Helsingborg, The Tivoli

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar