Acdcmachine Gathering 2017

Sveriges AC/DC-fanklubb, Acdcmachine, vill hylla Malcolm Young och stödja forskningen kring demenssjukdomen Alzheimers sjukdom. Därför arrangerar de en stödkväll i Malcolm Youngs ära där allt överskott går oavkortat till stiftelsen Alois Alzheimer.
Datum: 17:e mars 2017 med start kl 19.00
Plats: Kägelbanan, Stockholm

SIPHON FUEL
Första band ut denna kväll är Siphon Fuel. Med grymma plattan Buckle Up i ryggen så intar de scen med musik inspirerad av AC/DC, Status Quo och Accept bland annat. Stenhårda riff, och nävarna i luften garanteras. De 5 grabbarna beskriver sig själva på detta sättet: ”Vi är drägg från Göteborgs gator och svärmorsdrömmar från skärgårdsidyllen.”

VA ROCKS
Från sydligare breddgrader kommer skrevrockarna i VA ROCKS! Powertrion Ida, Klara och Frida kommer bjuda på kompromisslös rock´n´roll med själen djupt rotad i AC/DC, The Runaways och The Donnas. Debutplattan Pull No Punches lämnar ingen oberörd då den formligen dryper av tidlös rock´n´roll och mäktiga körer. VA ROCKS besitter en attityd som Angus och Malcolm skulle gilla skarpt!

HAZY/DIZZY
If you want AC/DC, you´ve got it! Från Emmaboda kommer ett av Sveriges bästa AC/DC tributeband. De kommer avsluta vår kväll och leverera 100% AC/DC.

FÖRKÖP: http://www.acdcmachine.com/produkt/acdcmachine-gathering/

malcolm-young-t-shirt

 

Relaterade artiklar