Acdcmachine Gathering 2017

Sveriges AC/DC-fanklubb, Acdcmachine, vill hylla Malcolm Young och stödja forskningen kring demenssjukdomen Alzheimers sjukdom. Därför arrangerar de en stödkväll i Malcolm Youngs ära där allt överskott går oavkortat till stiftelsen Alois Alzheimer.
Datum: 17:e mars 2017 med start kl 19.00
Plats: Kägelbanan, Stockholm

SIPHON FUEL
Första band ut denna kväll är Siphon Fuel. Med grymma plattan Buckle Up i ryggen så intar de scen med musik inspirerad av AC/DC, Status Quo och Accept bland annat. Stenhårda riff, och nävarna i luften garanteras. De 5 grabbarna beskriver sig själva på detta sättet: ”Vi är drägg från Göteborgs gator och svärmorsdrömmar från skärgårdsidyllen.”

VA ROCKS
Från sydligare breddgrader kommer skrevrockarna i VA ROCKS! Powertrion Ida, Klara och Frida kommer bjuda på kompromisslös rock´n´roll med själen djupt rotad i AC/DC, The Runaways och The Donnas. Debutplattan Pull No Punches lämnar ingen oberörd då den formligen dryper av tidlös rock´n´roll och mäktiga körer. VA ROCKS besitter en attityd som Angus och Malcolm skulle gilla skarpt!

HAZY/DIZZY
If you want AC/DC, you´ve got it! Från Emmaboda kommer ett av Sveriges bästa AC/DC tributeband. De kommer avsluta vår kväll och leverera 100% AC/DC.

FÖRKÖP: http://www.acdcmachine.com/produkt/acdcmachine-gathering/

malcolm-young-t-shirt

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar