Ban Bianca – Redo att ta sin plats på musikscenen

Ban Bianca grundades för snart tre år sedan och släppte under 2016 två singlar som mastrades av ingen mindre än Linus Nibrant. Med denna rejäla bombstarten är bandet nu mer än redo för att ta en plats på Stockholms scen för up and coming band.

Singlarna BBY, We´re Going Down och Dernier Jour De Cirque spelades in i Audiogrind Studios med Linus Nibrant, som tidigare arbetat med bland annat tungviktarna Crashdiet och This Ending med flera. Trots sin korta karriär har Ban Bianca lyckats spela på en mängd olika festivaler och scener, däribland på Örebro Tattoo Expo med Hardcore Superstar och Mustasch, även Rocktoberoch grannlandet Finland har fått ett rockigt besök av gruppen.

EP:n The Side Effects som även var bandets debut släpptes år 2015 i samma veva som egenproducerade musikvideon Burning Bridges And Building Tower såg dagens ljus.

Senaste musikvideon från bandet, Dernier Jour De Cirque, hade premiär på youtube den 26 januari 2017

BANDFAKT – BAN BIANCA

MEDLEMMAR

Victor Ekvall – Sång
Kim Persson – Trummor
Fredrik Persson – Gitarr / backing vocals
Kimmy Roxx – Bas

FACEBOOK SOUNDCLOUD 

Relaterade artiklar