Göteborg Rockfest släpper fler band och biljetter

Göteborg Rockfest, i dagsläget Göteborgs enda rockfestival, går av stapeln den 28-29 april på Sticky Fingers i Göteborg. Det blir fyra våningar, fyra barer, två scener och 22 band med bara rock/hårdrock under två dagar. 

Annons 

 

Nya bokningar:

RAM
Göteborgs stoltaste metalinstitution har i snart 20 år varit lika orubbliga som kvalitativa. 
RAM är bandet som aldrig vikit ner sig, som alltid stått starka medan trender har kommit och gått och det är med stolthet vi kan presentera denna benhårda maskin som vår andra headliner till 2017 års upplaga av Göteborg Rockfest.
Facebook

The Dahmers
Ett av de hetaste rockbanden på senare år är The Dahmers, som grundades i Bromölla år 2011.
Med sin garagerock och fantastiska visuella uttryck har de trollbundit publiken och den 24 mars släpper de plattan In The Dead Of Night. Göteborgspubliken får sin chans att ta del av denna lansering på Göteborg Rockfest!
Facebook

Armory
Från Hisingen kommer ett av de snabbaste banden på dagens scen, Armory.
Speed metal av klassisk sort, inga kompromisser över huvud taget och en liveakt som inte lämnar någon utan nackspärr från helvetet. Ord är överflödiga, kom bara och se när detta band går in för total kross.
Facebook

WOE Gothenburg
Klassisk rock/metal med visa moderna inslag, WOE Gothenburg är en mångfacetterad svängmaskin med en tyngd som kan blåsa truckerkepsen av även den mest svårflörtade av rockfans.
Det är ett sant nöje att kunna presentera denna ångvält på Göteborg Rockfest.
Facebook

Aerodyne
Under 2016 startades Aerodyne av diverse musiker från Göteborgscenen med en gemensam tanke om att göra allt lite starkare och lite bättre.
Bandet drar sina influenser från de klassiska banden från 70- och 80-talet, det är traditionell hårdrock med fokus på starka riff och slagkraftiga melodier.
Facebook 

The Drippers
 2017 upplever vi en ny våg av actionrock. Ifrån Göteborg kommer The Drippers, ett band som på Göteborg Rockfest gör stor världspremiär. Soundet är snabbt, rått och aggressivt och på bas/sång har vi Rockfests egna Viktor Skatt. Var med från början när detta fenomen visar upp sig officiellt för första gången.

Vi har även den stora äran att presentera Tilt Recording Studios som sponsor, en studio i världsklass som snart invigs i Strömstad och som erbjuder fantastiska inspelningsmöjligheter till förbluffande låga priser. Detta kommer vara en game changer för band på västkusten och vi vill vara med från början!
Facebook
https://www.tiltrecordings.com/

Biljetterna finns nu att köpa via biljettforum.se:
Köp biljett nu via:

2-dagars fre-lör http://burl.nu/izez8g
1-dagars fre http://burl.nu/vi3hhn
1-dagars lör http://burl.nu/is3zmz

Det officiella eventet hittas här.

Relaterade artiklar