Grande Royale tar med fansen behind the scenes i Got To Move

Efter att ha blivit signade av The Sign Records släpps äntligen Grande Royales efterlängtade album i augusti. Med tanke på att bandet arbetat tillsammans Nicke Andersson från The Hellacopters och Imperial State Electric i hans studio, har förväntningarna skjutit i höjden.

Annons 

 

Trots att videon är något rörig med olika klipp så passar det låten, för Got To Move är precis vad killarna gör och den speglar även dem som band. En lovande start inför det kommande albumet killarna utan några som helst tveksamheter tolkar high energy rock på sitt egna vis.

Lyssna och njut

BANDFAKTA – GRANDE ROYALE

MEDLEMMAR

Hampus Steenberg – Lead vocals
Gustav Wremer – Guitar
Andreas Jenå – Guitar
Calle Ljungström– Bass
Marcus Kveldstad – Drums

FACEBOOK HEMSIDA

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar