Ayreon låter fansen göra musikvideon till The Source Will Flow

Den 7 februari arrangerade Ayreon en tävling via Facebook för fansen. Uppdraget gick ut på att göra en video för The Source Will Flow, vilket är den tredje singeln i ordningen att släppas inför albumsläppet den 28 april.
 
Den 28 april släpps äntligen det efterlängtade albumet The Source på Ayreons nya bolag, Mascot Label Group/Music Theories. För att hålla spänningen vid liv, bestämde sig Arjen Lucassen för att involvera fansen på en högre nivå. 
 
– För ungefär en månad sedan så bad vi fans att göra en video för den atmosfäriska låten, The Source Will Flow, från det kommande Ayreon-albumet. Vi fick ett fantastiskt positivt gensvarfrån mer än hundra personer. Vi valde de fyra bästa som skickade oss fyra fantastiska videor. Sen tyckte vi det vorekul om våra fans valde vinnaren. Så gå gärna in och kolla och rösta på din favorit. Jag är otroligt nyfiken på vilken ni väljer och hoppas naturligtvis att ni också gillar musiken! 
 
Mellan den 23 och 30 mars kan tittarna rösta och bestämma vilken video de gillar bäst.
 
 
Det vinnande bidraget med flest röster kommer sedan att läggas upp på Ayreons officiella You Tube-kanal och Facebook-sida. Vinnaren får även ta emot en mängd prylar med Ayreon-tema. Även de övriga finalisterna har att se frame mot massor av Ayreon-godsaker.
 
Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar