CyHra – En metallisk blandning av svenska musiker

När Jesper Strömblad och JAKE E för lite mer än ett år sedan började skriva låtar tillsammans, fanns det inga planer på att projektet skulle utvecklas. Idag släpptes nyheten om att det som började som en passion för att skriva låtar, utvecklats till CyHra.

Annons 

 

När Jesper Strömblad och JAKE E för lite mer än ett år sedan började skriva låtar tillsammans, fanns det inga planer på att projektet skulle utvecklas. Idag släpptes nyheten om att det som började som en passion för att skriva låtar, utvecklats till CyHra. Tillsammans med Jesper Strömblad och Peter Iwers, före detta medlemmar i In Flames, samt Alexander Landenberg, Luca Turilli's Rhapsody utgör JAKE E en ny era inom svenska musik scenen, i skepnad av CyHra. Under ett år har medlemmarna lyckats hålla sitt nya alster hemligt. Idag släpptes bomben om att dessa musikaliska genier, tillsammans äntrar anrika Top Floor Studios, för att spela in sitt debutalbum. Albumet kommer enligt bandet själva släppas redan i höst genom Spinefarm/Universal Music och gruppen har även ett lovande samarbete tillsammans med European Concerts.

Bandfakta – CyHra
Medlemmar
Jesper Strömblad – guitars
JAKE E – vocals
Alex Landenburg – drums
Peter Iwers – bass

| INSTAGRAM | HEMSIDA | FACEBOOK |

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
FOTO: Patric Ullaeus

Relaterade artiklar