Exklusiv Sverigepremiär för Thomas Wynn & The Belivers nya musikvideo – Man Out Of Time

Den 19 maj släpper amerikanska bandet Thomas Wynn & The Believers sitt tredje album, Wade Waist Deep. Albumet producerades i Sputnik Sound Studios, Nashville med den flerfaldige Grammy-vinnaren Vance Powell. Idag släpper bandet den akustiska musikvideon till singeln, Man Out Of Time.

Nya skivan innehåller budskapet om ett bättre liv, samtidigt som Thomas Wynn & The Believers genom nya albumet istället för att fokusera på sydstatsrocken, bjuder på en mer varierad musikalisk palett. Detta beror på att Thomas Wynn har ändrat sitt sätt att skriva låtarna på, dom tidigare texterna utgick ifrån hans egna erfarenheter. Nu handlar de istället om mer övergripande frågor kring livet. Ändringen beror till stor del på att han för ett år sedan blev far till Abel, vilket har skapat en personlig längtan och strävan efter att förnyas som person.

– För mig spelar det ingen roll hur många som vet vem jag är, så länge som de verkligen känner något då de lyssnar på min musik. Den segerns sötma är den bästa av alla.

Med två album bakom sig och många månader ute på vägarna tillsammans med bland andra Cheap Trick, Gov’t Mule, Medeski, Martin & Wood, SIMON, Jason Isbell & The 400 Unit och Drive By Truckers, är Wynn mer än redo att göra oss alla till Believers.

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar