Flogging Molly – Nya albumet Life Is Good släpps i juni

Den andra juni släpper äntligen Flogging Molly sitt efterlängtade album, Life is Good genom Spinefarm/vanguard Records. Kickoffen för gruppens Europaturné tar sin början två veckor efter release, den 16e juni på Gröna Lund, tätt åtföljt utav Kosmos Festival i Köpenhamn den 17e juni.

Annons 

 

Albumets första singel, The Hand Of John L. Sullivan släpptes förra året på St.Patricks Day. Life Is Good producerades av ikoniska Grammy Award vinnaren Joe Chiccarelli (U2, White Stripes, Beck) och spelades in i Dublin, Irland. Detta är bandets första studio album på sex år, år 2011 släpptes högt aktade Speed Of Darkness som hamnade på  #9 på Billboard´s Top 200. Flogging Molly grundades av frontmannen Dave King och violinisten Bridget Regan år 1997 och har under sin karriär hyllats högt, för sin kompossion av texter om exil, uppror, historia och kamp. Inslagen av punk/rock och traditionell irländsk musik är gruppens styrka och har gjort ett starkt intryck på många inom branschen, men även musikälskare världen över. 

Flogging Molly har precis avslutat sin årliga "Salty Dog Cruise" och kommer anlända i Los Angeles imorgon den 17 mars då Devil´s Dance Floor äger rum. Tillsammans med gästerna Mighty Mighty Bosstones och Mariachi El Bronx, kommer dom att inta The Forum och bjuda på en häpnadsväckande show.

Turnédatum

16 Juni – Gröna Lund- Stockholm, Sverige
17 Juni –  Kosmos Festival- Köpehamn, Danmark 

Lyssna på singeln här:

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
Foton:
Pressmeddelande/ Caroline International Nordics

HEMSIDA FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER

Relaterade artiklar