KONSERTFOTO: Trivium – Ingen tystnad i snön

Då kom dagen som många fans väntat på sen 2014, dagen då Trivium skulle komma tillbaka till Skåne, till Malmö, till Kulturbolagets scen för att skapa allt annat än tystnad under vintertiderna.

2015 släpptes deras senaste och 7e album "Silence in the Snow", och för första gången fick skåningarna höra det nya albumets bästa låtar live tillsammans med de gamla klassikerna från tidigare album som "Dying in your Arms" och "A Gunshot to the Head of Trepidation". SikTh och Shvpes öppnade kvällens scen innan Trivium intog scenen med storm.

Som ett stort fan av plattan "Ascendancy" måste jag favorisera låtarna som spelades live därifrån, med "Pull Harder on the Strings of Your Martyr" som en absolut favorit! Kvällen avslutades med "In Waves", det perfekta låtvalet att avrunda en händelserik och högljudd kväll!

SE HELA BILDSERIEN – TRIVIUM 

SE HELA BILDSERIEN – SIKTH 

SE HELA BILDSERIEN – SHVPES 

SKRIBENT & FOTO: Marcus Nimbratt (marcus.nimbratt@rockbladet.se)
KONSERT: TRIVIUM (Support: SikTh, Shvpes)
DATUM: 2017-03-02
PLATS: KB (Malmö)

Relaterade artiklar