KONSERTFOTO: Truckfighters svettiga träningspass

Vill man träna hårt så kan man kan springa maratonlopp, köra Tough Viking och delta i crossfit-tävlingar. Eller så gör man som grabbarna i Truckfighters och har sitt fyspass på scenen samtidigt som man lirar stoner. Dango, Ozo och Lobo ger benet så lökjuicen sprutar över den lyckliga och månghövdade publiken. När vi besökte Wacken 2015 var Truckfighters den stora positiva överraskningen för alla rockbladare på plats. Ikväll var det minst lika bra när fuzzvänner fick sitt lystmäte inför Sveriges mest energiska band.

Annons 

 

Annons 

 

TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF: 
Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: Truckfighters
ARENA: Debaser Strand / Stockholm
DATUM: 2017-03-04

 

Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar