Martin Rubashov släpper videon till Black Elk ft Anders Fridén

För tre veckor sen släppte Martin Rubashov sin nya singel Black Elk och idag var det dags att släppa videon till samma låtFör någon timme sedan släppte Martin Rubashov videon till Black Elk, som är regisserad av Magnus Ewald.

Martin Rubashov är åter aktuell med en sin nya låt Black Elk som släpptes digitalt för tre veckor sedan. Den här gången har gästas han av ingen mindre än Anders Fridén från In Flames. Videon är inspelad, regisserad och klippt av Magnus Ewald. Det är en starkt symboliserad video där Martin blir dragen på rygg genom ett snölandskap av en karaktär spelad av Anders Fridén. Hans musik har en stark identitét och har sitt unika sound. Black Elk följer hans melankoliska nerv och med hjälp av Anders röst så blir framför allt crescendot i sista refrängen riktigt mäktigt.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Joanna Hemmingsson (joanna.hemmingsson@rockbladet.se)
ARTIST: Martin Rubashov
AKTUELL MED: Nya videon till "BLACK ELK" featuring Anders Fridén (In Flames)
VIDEOFAKTA: Regisserad, inspelad och redigerad av Magnus Ewald och Tobias Björkbacka.
SKIVBOLAG: Despotz Records

| FACEBOOK | HEMSIDA | DESPOTZ | SPOTIFY |

Relaterade artiklar