Steel Panther- Världspremiär för I Got What You Want

Med tre album bakom sig och platinastatus på Youtbe, är högaktuella Steel Panther hetare än någonsin. Nya släppet I Got What You Want kunde inte stämma bättre, för nedräkningen till albumsläppet 24 mars är i full gång.

Annons 

 

I juni kommer bandet till Sweden Rock Festival och släpper idag den fjärde musikvideon i ordningen från nya albumet, Lower The Bar som släpps den 24 mars genom Open E Entertainment. Steel Panther är mest kända för sin neo-metal och glam-throwback parodiska image. Deras inställning är  att sex, droger, kärleken till rock n´ roll samt vilda fester och heavy metal är inslag man måste ha i livet och vägrar kompromissa. Med gäster som Rudy Sarzo (heavy metal legend/basist i Whitesnake/Quetriot) på albumet är förväntningarna höga. Och tro det eller ej, men bandet står strongt fast vid att allt på albumet, är baserat på deras egna livshistorier som omvandlats till konst.

Bandmedlemmarnas egna ord om Lower The Bar

“In a world of hate and despair right now it’s important to bring in the heavy metal community around the world. We hope our record will bring world peace and happiness to everyone that listens to it”-  Michael

 “And maybe a few more people will try to fuck a hot midget at Niagara falls.”- Lexi

 

Tidigare singlar som förevigats i musikvideor från kommande albumet:

She´s tight Anything Goes Poontang Boomerang

 

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

HEMSIDA FACEBOOK INSTAGRAM

 

 

 

Relaterade artiklar