Amerikanska Warner Drive från Hollywood supportrar Bonafide

Under Bonafides Sverige turne som äger rum under april månad har dom med sig Hollywoods rockstjärnor Warner Drive. Ett av stoppen för WD var på Ängskolan.
 
Efter att ha signat med svenska bolaget Roasting House/Dead End Exit år 2016 har Warner Drive rockat sig in i svenskarnas hjärtan. Deras tre fullängdsalbum har sålt i över 15 000 exemplar. Med producenter som Mike Clink (Guns n Roses, Motley Crue, Megadeth), och James Michael (Alanis Morissette, The Deftones, SIXX:AM) på debutalbumet, Fully Loaded, fanns det inga tvivel om att Warner Drive skulle slå stort. Gruppens senaste album Till The Feels Fall off var det första att släppas via Roasting House/Dead End Exit. Idag den 20 april I spelar dom på Hard Rock Café, Stockholm, för att sedan under helgen ansluta sig till Bonafide turnen igen och lirar då på The Tivoli, Helsingborg fredagen 21 april samt på Sticky Finger, Göteborg lördagen 22 april.
 
Gruppen har ett gediget CV och har tidigare öppnat åt bland annat jättarna Papa Roach, Danko Jones, Imagine Dragons, Steel Panther samt svenska Royal Republic. Warner Drive framgång ledde förra året till att deras fans röstade fram dom till Sweden Rock Festivals åtråvärda scener
 
Bandets egna ord om uppträdandet på Ängskolan i Skene.
 
"We played a phenomenal event today. Two shows, back to back, at a Middle School in Skene, Sweden that focuses primarily on the Arts. The students at this school have recently gone through the traumatic loss of three of their classmates during a horrific bus accident while on a field trip. My heart goes out to these amazing kids. As a band, we had the unique opportunity to jam with some of the music students afterwards"
 To the students: Thanks for having us!

 

Annons 

 

18009965_1020274664770500_2044143257_n

Warner Drive HEMSIDA FACEBOOK 
Bonafide FACEBOOK HEMSIDA

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar