BACKYARD BABIES OCH THE DARKNESS ÖPPNAR FÖR GUNS N’ ROSES

Den 29 juni ställer sig Guns N’ Roses på scenen inför ett slutsålt Friends Arena när deras ”Not In This Lifetime Tour” äntligen kommer till Sverige. Nu är det dessutom klart att kvällen inleds med inga mindre än våra svenska hjältar i Backyard Babies och brittiska The Darkness. Stort!

Annons 

 

De sålde 2 miljoner biljetter bara under 2016 – året då det legendariska och ikoniska bandet återförenats för en turné med originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan för första gången sedan 1993. Turnén var den mest framgångsrika rockturnén under 2016 och succén fortsätter över hela världen 2017– turnén har verkligen visat att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusikscenen är minst lika stor som det var senast bandet stod på scenen tillsammans, för över två decennier sedan.

Nu är det alltså klart att kvällen blir om möjligt ännu större. Brittiska The Darkness, med världshits som ”I Believe In A Thing Called Love”, ”One Way Ticket”, ”Get Your Hands off My Woman” och ”Growing On Me” följer med till Sverige. Och som om det inte vore nog spelar även svenska Backyard Babies på Friends Arena denna kväll. Backyard Babies, som nyligen är hemkomna från en succéturné i England tillsammans med Blackstar Raider, öppnar även för Guns N’ Roses på Parken i Köpenhamn den 27 juni, men då tillsammans med brittiska Biffy Clyro istället för The Darkness.

 

BANDFAKTA – GUNS N' ROSES

MEDLEMMAR
Axl Rose
(sång, piano)
Duff McKagan (bas)
Slash (gitarr)
Dizzy Reed (keyboard)
Richard Fortus (gitarr)
Frank Ferrer (trummor)
Melissa Reese (keyboard)

| FACEBOOK | HEMSIDA | SPOTIFY |

 

BANDFAKTA – BACKYARD BABIES

MEDLEMMAR
Nicke Borg – lead vocals / guitar
Dregen – lead guitar / vocals
Johan Blomquist – bass
Peder Carlsson – drums

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar