Eyes Wide Open avslutar triologin i september

Eyes Wide Opens album "And so it Begins" har äntligen fått ett datum och släpps Headbang Entertainment, samt distribueras av Sony Music den 1 September, 2017. Skivan är bandets tredje släpp och den sista delen av deras trilogi.

EPn Revelations, släpptes år 2012 som första delen i en triologi och ger en stark inblick i bandets åsikter gällande vår planet. Berättelserna på albumet skildrar olika scenarion om vad som kommer hända, om vi inte slutar urlaka vår planet. Andra skivan, Aftermath släpptes året efter och presenterade ett utlimatium gällande fortsatt efterlevnad i världen. Senaste alstret, And so it begins, som släpps i september, utspelar sig i nutid och med tanke på hur situationen ser ut i världen och alla problem som krig, miljökatastrofer och vårt beroende av lyx, slänger bandet frågan i våra ansikten: Kommer uppenbarelserna att visa sig vara sanna?

TEASER

 

Frontmannen Erik Engstrand om det kommande släppet
"Folk trodde nog att bandet var över när Patrik, vår tidigare sångare, slutade. Men vi tog oss igenom det med bravur.
Jag kan utan tvekan säga att jag tycker vi är starkare än någonsin! Med "And so it Begins" bevisar vi att vi hör hemma bland eliten
och nu är jag bara sjukt taggad för att komma ut och sparka röv med vårt nya material."

eyes-wide-open-and-so-it-begins-front-cover


And so it Begins är inspelad i ES Music Studio och Leon Music Studios.
Mixad och Mastering: Gustav Ydenius
Albumomslag:  Kristina Kister, Nichtlicht

 

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
FOTON/ALBUMOMSLAG: Press/Kristina Kister

| HEMSIDA | FACEBOOK | INSTAGRAM |

Relaterade artiklar