KONSERTFOTO: Alla medlemmar i Hate Crew på ett och samma ställe

Med en ickeinställd konsert och med fullt friska finnar på scenen anlände Children of Bodom äntligen till Malmö för att ge igen för senast. Sist de skulle spela i Malmö år 2012 blev konserten tyvärr inställd pågrund av kraftiga magsmärtor från sångaren Alexi Laiho, men denna gången va alla friska o glada för att inta Kulturbolagets scen i Malmö ännu en gång!

dsc_0967-2

För 20 år sen släppte Children of Bodom sitt deput album "Something Wild" och för att fira det så turnerar de nu för att ge folk nostalgi med endast låtar från deras första fyra album "Something Wild", "Hatebreeder", "Follow the Reaper" och "Hate Crew Deathroll". Låtarna "Black Widow", "Bed of Razors" och "Lake Bodom" stod ut mest bland alla fantastiska låtar de framförde för att ge publiken en anledning till att ha ont i nacken dagen efteråt!

Med full respekt för bandets beslut så kan man inte hjälpa att sakna sina favorit låtar från "Are you dead yet" och "Blooddrunk som "If You Want Peace… Prepare for War" och "Tie My Rope". Men jag va oerhört lycklig med att få höra "Needled 24/7", en låt som alla kunde sjunga med till!

 

SE HELA BILDSERIEN – CHILDREN OF BODOM 

SE HELA BILDSERIEN – ONI 

SE HELA BILDSERIEN – FOREVER STILL 

 

SKRIBENT & FOTO: Marcus Nimbratt (marcus.nimbratt@rockbladet.se)
KONSERT: CHILDREN OF BODOM (Support: ONI & Forever Still)
DATUM: 2017-04-02
PLATS: KB (Malmö)

Relaterade artiklar