Mew till Sverige för tre konserter i oktober!

Den danska indierocktrion kommer till Göteborg, Stockholm och Malmö

20 år efter debutalbumet ”A Triumph for Man” är det älskade danska indierockbandet Mew aktuella med skivan ”Visuals”. Med det i ryggen kommer de till Sverige för tre konserter i oktober. Biljetterna till samtliga konserter släpps fredag 28 april klockan 10:00.
 
Ett av Mews kännetecken är deras bedårande liveproduktioner. ”Visuals” producerades under en omvänd process – först skapades de kommande konserternas visuella inramning och utifrån den skrevs sedan låtarna. Resultatet blev lika storslaget vackert som tidigare platinasäljande och albumlisttoppande höjdpunkter som ”Frengers” och ”No More Stories Are Told Today, I'm Sorry They Washed Away // No More Stories, The World Is Grey, I'm Tired, Let's Wash Away”.
 
I höst får vi chansen att njuta av Danmarks bästa indietrio i deras främsta inramning – live på scen.

GÖTEBORG
Datum: 11 oktober
Plats: Pustervik

STOCKHOLM
Datum: 12 oktober
Plats: Filadelfiakyrkan

MALMÖ
Datum: 14 oktober
Plats: KB

Biljetter till samtliga konserter släpps den 28 april kl 10:00.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar