TÄVLINGSDAX: Festivalpass till ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL (Lillasyster, Smash Into Pieces, Jay Smith)

Om drygt en månad är det dags för den nystartade endagars-festivalen ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL att gå av stapeln i Norrköping. Du kommer kunna se band som LILLASYSTER, SMASH INTO PIECES, JAY SMITH med flera. Det kommer vara en fullspäckad dag med mycket bra musik tillsammans med en skön atmosfär på LEJONGROPEN. Rockbladet.se är festivalens huvudmediapartner och vill du så klart tävla ut fina FESTIVALPASS till ett gäng glada vinnare.

ÖSTGÖTSKA FESTIVALBOLAGET är ett nytt eventbolag som nu har startat flera typer av event i Norrköping. Det är så att Norrköping börjar bli någon form av festivalmeckat med stora festivaler som BRÅVALLA och WHERE'S THE MUSIC?. Men varför stanna där? Så Albin Selerud och hans crew tycker det finns utrymme för mer festivalliv och då i en lite mindre skala. Ett otroligt kul och bra initiativ och det har kännts självklart för oss på Rockbladet att stödja detta så gott vi kan genom publicitet. Lineupen är ju väl kända band både generellt för den svenska publiken och våra läsare. LILLASYSTER, SMASH INTO PIECES och JAY SMITH är riktigt bra liveakter. Utöver dessa giganter så kommer de så klart att vara en hel del mer lokala akter också, så som SOLENCE, ISFRUUN, REVOLVERINE, MELONKVARTETTEN, STREJKBRYTAREN OCH ROSEPH! Nu vill vi tävla ut ett gäng festivalpass till dig och en polare.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna festivalpass till ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram)

– Tävlingen kommer avslutas tisdagen den 18 april klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

– All info om eventet finner du här.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

Relaterade artiklar