The Finnish Music Invasion – One Desire

One Desire grundades redan för fem år sedan av trummisen Ossi Sivula, efter ett par år med olika musiker som kommit och gått är gruppen nu äntligen komplett. Med uppbackning från skivbolaget Frontiers Music Srl och sångaren Andre Linman från Sturm und Drang ser framtiden ljus ut för det finska melodiska bandet.

Senaste singlarna Hurt och This Is Where The Heartbreak Begins har satt One Desire på musik kartan även här i Sverige och vi kunde bland annat höra både intervju och singeln Hurt på Bandit Rock för bara några veckor sedan. Trots att det inte finns så mycket material ännu, skapar det självbetitlade debutalbumet och kommande europaturné stora förhoppningar på One Desire.

Veckans låt med One Desire

Motivering: Låten har ett kraftfullt och känslosamt budskap, rösten är formad kring melodierna och dess riff på ett smärtsamt, ärligt sätt. Musikvideon är välgjord och passar låtens tema så att musik och video blir ett.

Vi gillar också:

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar