Belgiska gigantena TRIGGERFINGER släpper videon till Flesh Tight

Triggerfingers nya singel Flesh Tight, låter enligt dom själva som en modelluppvisning på Sunset Boulevard till pulserande gitarrmangel. 

– Huvuddelen av Flesh Tight skrevs rätt kvickt. Liksom i trans fogade jag samman den drivande gitarren och det knyckiga kompet med en bild av flesh tight-känslan. De liksom häftade ihop. Jag föredrog Flesh Tight framför Skin Tight för att det kändes mer…köttigt…det finns något upplyftande men samtidigt väldigt privat och personligt i orden- berättar aångaren och gitarristen Ruben Block 

Den spektakulära musikvideon är full av associationer enligt Block

– Vi är väldigt nöjda med att få arbeta med Pieter Van Hees, som är en känd belgisk film- och TV-regissör. Han gör alltid något unikt och har en väldigt egen inställning till hur han vill ha det. Han tolkade text och musik efter eget huvud. Och det är bara början. Varje lyssnare måste känna sig fri att bilda sin egen bild av vad låten handlar om. Dom viktigaste resorna vi gör, är kanske dom som vi gör i vår fantasi.

Flesh Tight är den första låten från Triggerfingers kommande platta Colossus som släpps 25 augusti. Det blir bandets första för Mascot Records/Mascot Label Group och nya turnédatum väntas annonseras inom kort.

Relaterade artiklar