BREAKING NEWS: Frontiers Music Srl annonserar en ny melodisk rock combo

Det började som ett samarbete mellan Jakob Samuel från The Poodles, tillsammans med producent Allessandro Del Vecchio la grunden för en ny satsning. Kryptonite är Frontiers Music Srl nya satsning och utgörs av medlemmar från en rad kända band. 

Annons 

 

Konceptet är från början ett intiativ taget från Frontiers grundare Serafino Perugino, med syftet att skapa ett nytt band som kunde erbjuda lyriska begrepp som är djupa och intelligenta, men ändå har inslag från dom genrer som respektive sångare utmärker sig inom. Tillsammans handplockade Seranfino och Jakob musikerna. Den första som blev tillfrågade är ingen mindre än Pontus Egberg (ex-poodles, numera bassist i King Diamond och Treat), följd av Robban Back från Mustasch (ex-Eclipse) och som gitarrist föll valet på den unga talangen, Mike Palace.

18620096_1397935890262458_698519094132939541_n

Själva processen bakom låtskrivandet och inspelningen av plattan, var enligt alla involverade en naturlig process. Enligt Frontiers pressmeddelande kan fansen vänta sig melodisk hårdrock med moderna inslag och ett coolt groove. Datum för skivsläpp samt första video/singel kommer inom kort

FACEBOOK

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
Bilder:
Frontiers Music Srl

Relaterade artiklar