Grand Theft Culture släpper sin nya singel TIME

Grand Theft Culture kommer släppa sitt självbetitlade debutalbum den 2 juni, och idag är det dags att släppa en singel TIME.
 
Grand Theft Cultures berömda debut-singel "Down The Line" (2014) har streamats över en miljon gånger på Spotify och bandet nominerades då som "Årets genombrott" på Bandit Rock Radio.

 

Sedan dess har bandet ständigt turnerat med band som Hardcore Superstar och Backyard Babies och skapat en buzz över i USA vilket resulterade i en konsert på "Kiss Cruise". Dj och producent Skrillex har lovat bandet och delat sin version av "Cinema" på hans Facebook.
 
Michel Santunione, sångare och gitarrist, har också turnerat runt om i världen med några av Sveriges största rockband och deltagit i musikalerna "Queen – We will rock you" och "Rock of ages".
Nu är det dags för Grand Theft Cultures självbetitlade debutalbum, som kommer att släppas den 2 juni i år via Gain / Sony Music.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: Grand Theft Culture
AKTUELLA MED: Nya singeln TIME från deras kommande självbetitlade debutalbum som kommer släppas den 2 juni via GAIN / Sony Music
RELEASEDATUM: 2017-05-12

 

BANDFAKTA – GRAND THEFT CULTURE

MEDLEMMAR
Michel – Vocals/Guitar
Erik – Sampler/Synth
Johannes – Bass
Markus – Drums

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

Grand-Theft-Culture-Bandbild-2014

Relaterade artiklar