KONSERTFOTO: Dark Tranquillity (Klubben + Trådgårn )

Det är dags för Dark Tranquillity att besöka Stockholm och klubben igen och den här gången har dem med sig bandet Nailed to Obscurity, ett band som passade bra som förband. Stämningsfull melodisk death från Tyskland var något som publiken uppskattade.

Annons 

 

Klubben är fullpackad när Dark Tranquillity går på scen och det är bra stämning redan från början. Även om Dark Tranquillity har bytt flera medlemmar, så är det ingenting som märks på deras show. Visst är det inte samma sak för de gamla trogna fansen att se hälften av det gamla bandet men när låtarna spelas och känslorna kommer fram man tänker inte längre på det.

Det finns en jätte bra kontakt mellan publiken och sångaren Mikael Stanne som vanligt och han verkar ge allt på scenen. De nya låtarna fungerar bra live och det finns även mycket gammalt material som ger en balanserad setlist. Publiken är med på noterna hela tiden och sjunger tillsammans med Mikael. Det blir ett lyckat gig och både publiken och Dark Tranquillity verkar jättenöjda.

BILDGALLERI – Dark Tranquillity (Stockholm)

BILDGALLERI – Nailed to Obscurity (Stockholm

BILDGALLERI – Dark Tranquillity (Göteborg)

BILDGALLERI – Nailed to Obscurity (Stockholm

 

SKRIBENT/FOTOGRAF (Sthlm): George Grigoriadis (george.grigoriadis@rockbladet.se)
FOTOGRAF (Gbg): Jonathan Hamnes (jonathan.hamnes@rockbladet.se)
KONSERT
: Dark Tranquillity + Nailed to Obscurity
ARENA: Klubben / Stockholm
DATUM: 2017-05-03
 

LÅTLISTA – DT – KLUBBEN

Force of Hand
The Lesser faith
Atoma
The treason wall
The Science of Noise
Forward Momentum
Terminus
Silence in between
The pitiless
What only you know
Monochromatic stains
Wonders at your feet
White Noise Black Silence
Encircled
Clearing Skies
Final Resistance
Therein
State of trust
Through smudged lenses
Miserys crown

Relaterade artiklar