KONSERTFOTO: John Mayer på Ericsson Globe i Stockholm (2017-05-07)

Den 7 maj intog John Mayer ett slutsålt Ericsson Globe, kort efter konserten bekräftades det att 12 392 personer hade sett den fantastiska spelningen.

För några veckor sedan släppte han sitt sjunde album, The Search For Everything. Låtarna "Helpless" och "Moving On and Getting Over" från senaste albumet fick inleda turnén. Redan från de första sekunderna märkes det att publiken spelat låtarna frekvent, raden bakom mig sjöng med och försökte få John Mayers uppmärksamhet. Frontmannen tackade ödmjukt ett flertal gånger, skämtade med publiken och visade ännu en gång sin enorma talang inför en sedan länge slutsåld arena. En skicklig bluesgitarrist och sångare – underskattad av allmänheten alltför ofta. 

TEXT & FOTOGRAF: Joanna Hemmingsson (joanna.hemmingsson@rockbladet.se)
KONSERT: John Mayer
ARENA: Ericsson Globe, Stockholm
DATUM: 2017-05-07

Relaterade artiklar