The Rolling Stones kommer till Sverige och Friends Arena i höst

The Rolling Stones åker ut på stadionturné i Europa i oktober och november. Turnén går under namnet ”STONES – NO FILTER” och tar Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts och Ronnie Wood tillbaka till där de hör hemma – på turné spelandes inför fullsatta arenor. 

Annons 

 

STONES – NO FILTER kommer till Friends Arena den 12 oktober 2017. Biljetterna släpps måndag den 15 maj kl 9.00 på Friendsarena.se.

The Rolling Stones kommer bjuda på en låtlista fullpackad med hits såsom ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin Jack Flash”, Tumbling Dice” och ”Brown Sugar”. De kommer också bjuda på ett par oväntade nya låtar och nya val av överraskningar från deras otroliga arsenal av låtar varje kväll. För denna turné kommer de också visa upp en helt ny och påkostad scenproduktion.

Keith Richards hälsar: “Hey Guys, here we come. See you there!!!!”

Mick Jagger hälsar: “I'm so excited to be touring Europe this Autumn and returning to some familiar places and some we've never done before.”

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar