Vinnarna i den andra Östgöta Rockfestival-tävlingen är?

Nu är den andra och sista tävlingen avgjord, där du kan vinna 2 festivalpass till ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL. Blev du en av de lyckliga vinnarna?

Om ett par dagar, 12 maj, är det dags för den nystartade endagars-festivalen ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL att gå av stapeln i Norrköping. Du kommer kunna se band som LILLASYSTER, SMASH INTO PIECES, JAY SMITH med flera. Det kommer vara en fullspäckad dag med mycket bra musik tillsammans med en skön atmosfär på LEJONGROPEN. Rockbladet.se är festivalens huvudmediapartner och nu har vi ytterligare några festivalpass att  tävla ut till ett gäng glada vinnare.

VINNARNA ÄR:
Tomas Bezamat (Nkpg)
Charlotte Eklund (Nkpg)
Mikael Widlund (Mjölby)

All information om ÖSTGÖTA ROCKFESTIVAL finner du på deras Facebooksida.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar