TÄVLINGSDAX: Rockbladet anordnar Exklusivt MEET N GREET med Arch Enemy

Den 14 juli 2017 kommer ROCKBLADET tillsammans med HEADBANGR och CENTURY MEDIA att anordna en Meet n Greet tillsammans med ARCH ENEMY i Stockholm. Så nu startar vi en tävling där vinnarna exklusivt kommer få träffa bandet under deras vistelse i Stockholm. Anmälan till tävlingen är bindande, vilket innebär, deltar du så räknar vi med att du kommer kunna delta vid eventuell vinst..

 

Dagen innan Arch Enemy ställer sig på största scenen på Gefle Metal Festival, så kommer Rockbladet i samarbete med Headbangr och Century Media, anordna en Meet n Greet tillsammans med Arch Enemy i Stockholm. Här kan du anmäla ditt intresse genom att fylla i dina uppgifter, samt svara på en enkel fråga. Tänk på att din anmälan är helt bindande och antalet platser är begränsade.

Du kommer få ett bekräftelse mail efter du skickat iväg din anmälan. Tävlingen avslutas den 2017-07-07 klockan 12.00 och därefter kommer vi gå ut med vinnarna kort efter.

LYCKA TILL ÖNSKAR ROCKBLADETS REDAKTION

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar