AUSTRALIENSISKA AIRBOURNE GÖR TRE KONSERTER I SVERIGE I HÖST!

Senast rockhjältarna i Airbourne var i Sverige var det som bejublad support till Volbeat som en del av deras Europaturné. Aktuella med senaste albumet "Breakin' Outta Hell" återvänder nu aussie-bandet till oss för TRE konserter. 17 oktober på Fryshuset i Stockholm, 23 oktober på Trädgår'n i Göteborg och 24 oktober på KB i Malmö!

Annons 

 

Med låtar som "Runnin' Wild", "Live It Up", "Rivalry" och "Breakin' Outta Hell" (från senaste skivan med samma namn) har Airbourne på kort tid blivit ett av världens mest populära hårdrocksband. Och alla som har sett kvartetten live kan intyga om att Airbourne är en upplevelse utöver det vanliga.

Bandets sound och attityd är unikt men visar också tydliga influenser från band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. Ledda av sångaren/gitarristen Joel O'Keeffe (med brorsan Ryan O'Keeffe på trummor) har bandet stormat fram som en orkan i rockvärlden.

Airbournes musik har figurerat i allt från TV-spel (Guitar Hero, Rock Band, NHL m.m.) till filmer och som signaturmelodi till WWE wrestling i USA. I Sverige har bandet redan blivit näst intill kultförklarade – och är en av de mest önskade liveakterna i landet.

Alla de fans som hör av sig till Live Nation för att de vill se Airbourne live kan nu se fram emot inte bara ett utan TRE datum med explosiva liveshower – direkt från lilla staden Warrnambool i södra Australien. Vi ses på Fryshuset, Trädgår'n och KB i höst!

Airbournes nya album kan du lyssna på HÄR!


Datum

17/10 – Fryshuset, Stockholm
23/10 – , Göteborg
24/10 – KB, Malmö

Biljetterna finns ute nu! Mer info via Livenation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KÄLLA: Livenation.se

Relaterade artiklar