Bildgalleri: INVSN på Gröna Lunds Lilla Scen

INVSN med Dennis Lyxzén i spetsen gjorde Gröna Lunds Lilla Scen till en boxningsring när de gästade huvudstaden i tisdags. Rockbladets fotograf Kristin fanns på plats.

Trots att solen och värmen fått ge vika för nederbörd denna ovanligt kalla majdag, slöt ett ansenligt gäng fans upp bakom kravallstaketet lagom till dess att bandet äntrade scenen. Och det gjorde de rätt i. INVSN är aldrig något som har trollbundit mig musikmässigt tidigare men jag lyckas inte slita mig efter de obligatoriska tre låtarna i diket utan tränger mig in i publikflocken. En av Sveriges bästa frontmän bjussar på både karatesparkar och skuggboxning och kommer även på besök bland oss åskadare. Återstår att se om Pelle Almqvist kan toppa detta om några månader.

Bilder från denna svettiga show ses i nedan galleri.

TEXT/FOTOGRAF: Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: INVSN
ARENA: Gröna Lund / Stockholm
DATUM: 2017-05-30

Relaterade artiklar