IN FLAMES OCH FIVE FINGER DEATH PUNCH SPELAR TILLSAMMANS I SCANDINAVIUM OCH ERICSSON GLOBE

Två av världens största metalakter gör gemensam sak och spelar i Göteborg och Stockholm i november. Svenska In Flames och metalgiganterna från Las Vegas Five Finger Death Punch spelar på Scandinavium i Göteborg den 16 november och på Ericsson Globe i Stockholm den 17 november.

In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994 till senaste (och trettonde) albumet ”Battles” som släpptes förra hösten. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i Sverige, något som inte minst bekräftades när de i lördags avslutade Sweden Rock inför storpublik.

Senast de gjorde en egen spelning i Sverige var 2015 då de spelade inför ett fullsatt Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de succé på Bråvalla – FIve Finger Death Punch har kommit att bli ett av de absolut största akterna på metalscenen de senaste åren. Med lite mer än ett decennium som band på nacken och 6 storsäljande album är det med stor stolthet vi hälsar dem, tillsammans med In Flames, välkomna till Sverige igen!

Detta blir en unik konsertupplevelse med två giganter på scenen samma kväll. Vi ses i november!

Biljetterna till denna unika konsertkväll släpps den 16 juni kl 9.00 via Livenation.se.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KÄLLA: Livenation.se

Relaterade artiklar