Skindred, Bråvalla 2017

Solen står högt på himlen då Bråvallafestivalen 2017 inleds av inga mindre än reggaemetalbandet Skindred.​

En mäktig entré under en dubstepversion på Star Wars imperial march… sedan åker vi. Plattan i mattan och det finns inget stopp på frontmannen och sångaren Benji Webbe! Jag skulle vilja gå så pass långt att påstå att det är han som är Skindred, ingen i publiken står still till deras kända dängor som Pressure och Kill The power. Skindred har en grym utstrålning och en publikkontakt som inte är av denna värld. Konserten kan sammanfattas i tre ord; bounce! bounce! bounce!

Inte sett dom live? Då är det hög tid! ​

 

RB-Betyg-8_10SKRIBENT: Pontus Dahlin (Pontus.Dahlin@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Sandra Berkemo (Sandra.Berkemo@rockbladet.se)
KONSERT: Skindred
ARENA: bråvalla 2017 / Sensation stage
DATUM: 2017-06-28
BÄSTA LÅTEN: Nobody

Relaterade artiklar