The memory returns vill öppna våra ögon till den skeva värld vi lever i

The Memory Returns är ett metalcore-band från Falun som startade 2011 av sångaren Pontus Dahlin och trummisen Max Marcusson. TMR har två EP:s bakom sig och en imponerande livehistorik från Sveriges alla hörn. Bandet kliver alltid upp på scenen med enorm utstrålning, det är få band inom genren som kan matcha TMR:s energi och intensitet live och deras låtar är skräddarsydda för deras liveframträdande.

Annons 

 

Efter förra EP:n "You had me at hello" är The Memory Returns tillbaka med deras vassaste singel någonsin. BLIND handlar om allt som är skevt i världen och är en riktig face melter! BLIND är mycket hårdare än tidigare material och markerar en rejäl förändring i TMR:s sound.

Bandet har spelat in en video till nya singeln tillsammans med videomakaren Max Andrén.

Min egna åsikt är att det finns få låtar och band i genren som fastnar på min näthinna, men trycket i den tunga riff-mattan tillsammans med Pontus growlande sång om allt helvete som händer på vår jord blir väldigt trovärdigt. Jag tycker det förstärks bra i den här videon.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: The Memory Returns
AKTUELLA MED: Nya singeln och tillika videon BLIND.
SKIVBOLAG: Valley Music
RELEASEDATUM: 2017-06-02

BANDFAKTA – THE MEMORY RETURNS

MEDLEMMAR
Pontus Dahlin– Vocals
Kristoffer Lindqvist– Rythm Guitar
Gustav Bond– Bass
Anton Hagemeister– Lead Guitar
Max Marcusson– Drums

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar