Tons Of Rock: Rob Zombie gav en monsterbra show (Norska)

Rob Zombie åpner opp med "Dead city radio and the gods of Supertown" med en pang start på scenen og Rob Zombies aller første konsert i Norge etter White Zombie er igang.

En spretten mann i top form spretter rundt på scenen så rastaflettene flyr i alle retninger, "Super beast" drar igang, en stor publikums favoritt virker det som for publikum er helt med. Bandet spiller bra og Rob selv er en villmann som han pleier på scenen.

Dette har de gjort før, men absolutt ingen "rutine" konsert, her gir alle alt de har på scenen og får med seg publikum, armer i været og allsang.

Men etter en lengre kommunikasjons blues mellom bandet og publikum for å fyre opp stemningen enda mer som allerede var ganske høy, så ble det ikke akkurat noe mindre liv når Rob Zombie drar igang "Living dead girl", det klappes i takt.

Igjen er det tale tid fra scenen, Rob Zombie prater om vikinger og aliens, så kommer det noen oppblåsbare alien sex dukker opp på scenen som blir kastet ut i publikum for crowdsurfing, de gikk av med døden svært raskt mens bandet spiller "Everybody fucking in a UFO" 

Så kommer det flere slagere på rekke og rad under "More human than human" hopper Rob Zombie ned på bakkenivå bak gitteret og vaktene får det travelt med å følge med, men Rob spretter raskt opp og rundt på scenen igjen å starter "Scum of the earth" etterfulgt av en ny låt og denne gangen kommer det masse store ballonger fra scenen og ut til publikum. 

Rob er fremdeles like energisk og er over alt på scenen, denne mannen vet å opptre på en scene og gi publikum Valuta for pengene, det er det ingen tvil om. 

Etter en lengre og heller kjedelig gitar solo påpeker Rob Zombie at dette faktisk ikke er første gangen hans i Norge, men han spilte her i 1992 med bandet White Zombie, før han fyrer løs igjen med "Thunderkiss 65" Midt i låten så kommer det en Ramones cover av "Blitzkrieg bop" for så å fullføre resten av "Thunderkiss 65", enda en coverlåt blir børstet støv av, denne gangen er det "Schools out" av Alice Cooper.

Rob Zombie kler seg i det Norske flagget og avslutter med "Dragula" allsang faktoren er svært høy når refrenget kommer.  Veldig bra konsert og godt levert.

 

SKRIBENT: Harald Solberg
FOTO: Amalie Stepperud-Antonsen (amalie.antonsen@rockbladet.se)
BAND: Rob Zombie
PLATS: Tons Of Rock / Fredrikstens Fästning / Norge
DATUM: 2017-06-22

Relaterade artiklar