Tons Of Rock: TNT inleder kvällen med skön energi (Norska)

TNT er i storform da de entrer scenen og publikum strømmer til, selv om publikum ikke akkurat tar av under låtene i starten, er armene i været og jubelen høy mellom låtene.

Bandet gir likevel jernet, men Tony Harnell sliter litt med stemmen i starten, men kommer seg veldig bra underveis. Alt er bra akkompagnert med en orgie av skrikende gitarer fra Ronnie LeTekrø og trommene til Diesel Dahl.

Her kommer "hit" låtene som perler på en snor, Ronnie Le Tekrø utbringer en skål til publikum som villig svarer tilbake med øl-begrene hevet høyt før de fyrer løs med "As far as the eye can see" Tony Harnell takker det Norske publikum for deres 30+år med support til bandet, hit-paraden fortsetter med ""Desperate times" "Child`s play" "Shine on" "My religion" og folk synger med, stemningen er god. Men det er ikke før "Seven seas" at publikum virkelig blir varm i trøyen og allsangen høy igjennom en hel låt.

Bandet avslutter med "10.000 lovers" og "Everyone`s a star" til stor begeistrelse og høy allsang faktor.

 

SKRIBENT: Harald Solberg
FOTO: Amalie Stepperud-Antonsen (amalie.antonsen@rockbladet.se)
BAND: TNT
PLATS: Tons Of Rock / Fredrikstens Fästning / Norge
DATUM: 2017-06-22

 

Relaterade artiklar