Adept – Bråvalla

Sveriges största, bästa och mest fartfyllda metalcoreband Adept är igång tidigt på dagen, men vad gör det? Med ett röj på scenen och helt sinnessjuka droppar, flockar sig publiken som flugor runt en sockerbit!

Adept har nyligen bytt både gitarrist och trummis och det lämnar bara vokalisten Robert Ljung som enda orginalmedlem. Men det är en stark lineup som visas upp. Klart man saknar partyprinsen Jerry Repo och trummaskinen Gabbe Hellmark, men det funkar helt klart ändå. Efter många om och men, tvister med bolag som slutade med att spela in hela skivan två gånger, släppte de förra året fullängdaren sleepless. Adept bjuder på ett helt gäng låtar från senaste plattan såsom Black veins och Dark clouds, men bäst är dom under Secrets från Silence The world skivan. Med en hel del eld och bästa röjet jag sett på länge visar verkligen Adept att dom är med i eliten av svensk metal, hatten av!

 

 


SKRIBENT: Pontus Dahlin (pontus.dahlin@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Sandra Berkemo (sandra.berkemo@rockbladet.se)
KONSERT: Adept
ARENA: Panorama / Bråvalla
DATUM: 2017-06-29
BÄSTA LÅTEN: Give me my dreams back you negligent whore

 

Relaterade artiklar