Mastodon – Helt okej ändå

Med en försening på 20 minuter intog Mastodon scenen i tältet på Bråvalla och levererade en rätt så medioker spelning. Inte dålig, men inte fantastisk heller. 

Detta var ett band som för mig var helt okänt sedan tidigare, så det var med en viss förväntan jag intog tältet där spelningen skulle äga rum. Över 20 minuter efter utsatt tid kliver bandet ut på scenen, till en exalterad publik. Varför de var sena vet jag inte med säkerhet, men gissar på att de ville vänta tills Håkan Hellström avslutat sin spelning på scenen längre bort.

När bandet väl satte igång var stämningen på topp. Men trots den härliga stämningen och responsen de fick från sin publik, så började jag tappa intresset redan efter tredje låten. Missförstå mig ej, det var en bra spelning och den kändes rätt mysig (om man nu får säga så om denna typen utav musik), men den kändes även en aning enformig. Det var mer en sådan typ av spelning där du kan stå och prata lite en bit bort, men ändå kunna njuta av musiken utan att missa något. Den var helt okej ändå. 

 

BETYG :
SKRIBENT: Jessica Asterblad (jessica.alsterblad@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Tommy Hansson (Tommy.Hansson@rockbladet.se)
KONSERT: Mastodon
ARENA: Juno / Bråvalla / Norrköping 
DATUM: 2017-06-30
 


 

Relaterade artiklar