Nocean skriver kontrakt för albumsläpp med Rambo Music/Sony Music

Rockbandet Nocean från Stockholm spelar in sitt andra fullängdsalbum och det står nu klart att albumet kommer distribueras och marknadsföras via dotterbolaget till Sony Music – Rambo Music. Releasen planeras till sena 2017 med en efterföljande Europaturné i början av 2018. Albumet spelas in och produceras i bandets egna studio och två singlar har redan släppts på egen hand; 'The Change' och 'This Must Be'.

Annons 

 

Stockholmsbandet Nocean spelar melodiös, alternativ rock med metalinfluenser och elektroniska inslag. Bandet har funnits sedan 2013 och är första rockbandet i Sverige som någonsin släppt en musikvideo i 360 grader ('The Change'). I juni 2017 spelade de på Sweden Rock Festival, de har turnerat mycket utomlands under det senaste året och just nu spelar de in sitt andra album som släpps senare i år via Rambo Music / Sony Music. Under sommaren 2016 ändrades medlemsuppsättningen något och sedan dess har bandet valt att utveckla sin musikstil inom den alternativa rockgenren. Deras nyare sound märks i de senaste två singlarna The Change och This Must Be som släppts från det nya albumet.

HEMSIDA SPOTIFY

Relaterade artiklar