Pirate Rock bjuder på Gott och blandat i sommarpratet

Vad vore en sommare utan gäster som delar med sig av minnen, berättelser och historier i radio? Pirate Rock är radiokanalen som har lyckats samla ihop en gedigen lista med gäster, både musiker och journalister samt en serietecknare kommer att gästa kanalen under sommaren så glöm inte att ratta in kanalen och lyssna!
 
Bland sommarens gästpratare hittar vi bland annat Per Soläng från svenska rockscenens stoltheter, Corroded. Även serietecknaren Johan Wanloo som varit aktiv sedan 1994 och fått sina verk publicerade i bland annat GT, MAD och Glöd samt  verk som Manliga äventyr med Örn Blammo, Johan Wanloo Rules och Countrymusiken förstörde mitt liv. Anders Tengner är ett känt namn när det kommer till musikjournalister och har bland annat varit redaktör och fotograf för tidningen OKEJ när det begav sig, samt grundande rocktidningen ROCKET. Under mer än tre decennier har den vassa journalisten levererat det ena unika reportaget efter det andra och även agerat som programledare för flera uppmärksammade rockprogram. För den som är nyfiken på vad nykomlingen CyHra har för sig, så kommer både Jesper Strömblad och Peter Iwers att gästa programmet på olika datum, förhoppningsvis avslöjas äntligen några detaljer gällande kommande platta och hur framtiden ser ut för ett av Sveriges mest lovande band. Mot slutet av sommaren gästas Pirate Rock av ingen mindre än Art Nations sångaren Alexander Strandell, som för andra gången i rad öppnar Gothia Cup på Ullevi under sin Liberation turné som i skrivande stund är i full gång.
 
Gäster och datum (OBS! Fler gäster tillkommer)
 
3/7 Biffen – Mångsysslare , jobbat med In Flames 
4/7 Filippa Nässil – Thundermother 
5/7 Per Soläng – Corroded 
6/7 Johan Wanloo – Serietecknare 
7/7 Anders Tengner – Journalist 
10/7 John Alvbåge – Minnesota United / Fotboll 
11/7 Martin Sandvik – Hardcore Superstar 
12/7 Tony Jelencovich – Transport League 
13/7 Niclas Engelin – In Flames 
14/7 Ian Paolo Lira – LILLASYSTER (official) 
17/7 Mikael Stanne & Anders Iwers – Dark Tranquillity 
18/7 Daniel Svensson – fd In Flames nu Odd Island Brewing 
19/7 Danne McKenzie – Satan Takes A Holiday 
20/7 Jesper Strömblad – fd In Flames nu Cyhra 
21/7 Martin Westerstrand – Lilliasyster 
24/7 Peter Iwers – fd In Flames nu Cyhra & Odd Island Brewing 
25/7 Alexander Strandell – Art Nation 
26/7 Jimmy Norberg – Outshine Sweden
 
Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
Annons 

 

Relaterade artiklar