RUDYARD SLÄPPER DEBUTSINGEL

På kort tid så har Östergötland tveklöst blivit Sveriges främsta leverantör av högkvalitativ rock. Orsaken till varför kan debatteras, men i kölvattnet efter en mängd framgångrika akter så trängs ett flertal band, med såväl kapacitet som ambition att göra avtryck, inte bara nationellt utan också internationellt.

Annons 

 

På sin färska debutsingel Rock n’ Roll levererar Linköpings-bandet RUDYARD en smocka av 1970-tals samt 1980-tals
influerad med en refräng som klistrar sig fast som en svettig Iron Maiden-t-shirt på Sweden Rock Festival. Utan åthävor eller gimmicks visar RUDYARD att allt som ibland krävs för att skapa magi är en Les Paul, en Marshallstack och en stor portion kärlek till en musikform som vägrar lägga sig för att dö.

Efter att ha slitit dag och natt i studion The Secret Location under det senaste året, är bandet nu redo att låta världen ta del av resultatet på Spotify och Apple Music, men också live (se Facebook för kommande spelningar). Nya fans behöver dessutom inte vänta i en evighet på mer material från RUDYARD, då bandet följer upp sin första singel med EP’n Gambler i höst.

BANDFAKTA – RUDYARD 

MEDLEMMAR
Johan Rapp – sång/gitarr
Anders Lundström – bas
Nino Bordoni – gitarr
Emanuel Enbäre – trummor

FACEBOOK

Relaterade artiklar