Troubled Horse ger sig ut på turné med Graveyard

Sedan starten för 14 år sedan har Troubled Horse förfört människor världen över med sin härliga hårdrock med rötter i 1960-talet samt 1970-talet. Gruppen från Örebro har öppnat för bland annat Opeth och Danko Jones och ger nu sig ut på europaturné med Graveyard.

Troubled Horse cv återfinns spelningar på prestigefulla festivaler som London Rise Above 25th anniversary Show, Roadburn Festival, Deserfest och Stoned From Underground. Killarna har tidigare turnerat med svenska Horisont och varit iväg på en Nightlinertour med svenska Freefall samt amerikanska Orchid. Debutalbumet Step Inside släpptes 2013 och mottogs väl av kritiker världen över, i mars 2017 kom den efterlängtade uppföljaren Revolution On Repeat via Rise Above Records. Bandet har även precis signats för bokningar av svenska InYourFaceMarketing&Promotion.

I början av oktober ger sig bandet ut på vägarna i europa igen, denna gången som support till Graveyard. Innan dess finns det möjlighet att se Troubled Horse uppträda på Krökbacken Festival 10 augusti samt på Pub Anchor den 16 augusti. Fler spelningar kommer inom kort att tillkännages.

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
Foto:
Press

 

Relaterade artiklar