Bildgalleri: Stew, Hazemaze och Topplock på PSB

Tre band, Stew, Hazemaze och Topplock, huserade under lördagskvällen på Pet Sounds Bar i Stockholm. Kvällens tema var "Fuzz N Blues" med inslag av doom och stonerrock. Med andra ord en sjuhelsikes fyrverkeripjäs! Synd bara att inte fler stockholmsbor tog tillfället i akt och begav sig till Skånegatan på Södermalm denna kväll. Men både band och publik röjde på bra nere i PSB's källare och eftersnacket tydde på att man var nöjd med aftonen trots manfall på publikfronten.

Bilder från kvällen ses i nedan gallerier.
 

BILDGALLERI STEW


BILDGALLERI HAZEMAZE


BILDGALLERI TOPPLOCK

 

TEXT/FOTOGRAF: Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: Stew, Hazemaze och Topplock (Fuzz N Blues at Pet Sounds)
ARENA: Pet Sounds Bar, Stockholm
DATUM: 2017-08-12

Relaterade artiklar