ELEINE på turné med W.A.S.P Nation

Sedan grundandet av bandet år 2011 har ELEINE arbetat hårt för att greppa tag om framgången som alltid funnits nära.  Debuten kom för två år sedan, men året innan dess släpptes den första magiska singeln Gathering Storm med tillhörande musikvideo.

ELEINE slog ner som en bomb på Sweden Rock Festival för ett år sedan i Sweden Rock Festival Band Competition och har sedan dess även uppträtt på bland annat Gefle Metal festival. ELEINE är bandet som tar oss med in i ett drömskt sagolandskap vart vi än befinner oss och ger nu sig ut på ytterligaren en efterlängtad turné.

Mellan den 25 september och 10 oktober kommer ELEINE att besöka flertalet städer i Sverige tillsammans med W.A.S.P. Nation på deras Re-Idolized: The 25th Anniversary of The Crimson Idol turné

Vi på rockbladet ser fram emot att bevittna ytterligare ett framträdande, präglat av mystik och musik när gruppen följer med W.A.S.P Nation till Fryshuset i Stockholm den 26 september. Två av spelningarna är redan slutsålda, du hittar din biljett via Triffid&Danger Concerts.

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
FOTO: PRESS

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar