Pain bjuder på en rejäl ljusshow

Dalaskogens egen metallegend Peter "Pain" Tägtgren även känd för Hypocrisy och sitt projekt med Rammstein-sångaren Till Lindermann, kliver på scenen till publikens stora jubel. Att Pain är en av de akter publiken är mest förväntansfull över märks tydligt på publikens jubel.

Stämningen är riktigt hård när Peter äntrar scenen iförd en uppsliten tvångströja och plöjer av dunderhits som End of The Line och Zombie Slam. Det är ett lysande uppträdande, bokstavligt talat. Ljusshowen är fantastisk tillsammans med ett grymt röj från musikerna. Peter är sedan länge god vän med medlemmarna i Sabaton, och har producerat och spelat in deras senaste 4 plattor: Coat of Arms, Carolus Rex, Heroes och The last stand. Joakim Brodén har även gästat Pain och på låten Call Me kommer även den kända Joakim Brodén dockan fram som gjort sig känd i sociala medier. Uppträdandet är helt genialt det enda problemet är att Peters röst tyvärr inte håller i de höga skriken. En dålig dag kanske, jag själv har sett Pain flertalet gånger och det har alltid varit klockrent! 

 

SKRIBENT: Pontus Dahlin (pontus.dahlin@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Sandra Berkemo (sandra.berkemo@rockbladet.se)
KONSERT: Pain
ARENA: Sabaton Open Air, Falun
-DATUM: 2017-08-16
BÄSTA LÅTEN:Great Pretender

Relaterade artiklar