Strykenine – Nya singeln Dangerous ute nu

Stockholmsbandet Strykenine bildades för fyra år sedan och sedan dess har bandet spelat på flertalet festivaler och klubbar runt om. Nya singeln Dangerous har inga gränser och visar en ny, farlig sida av bandet.

Annons 

 

Som grund ligger melodisk rock, men med ett levande scenpersonlighet i form av sångaren Jacob Petäjämaa, livsfarliga gitarrister i form av Andi Sarandopoulos och Alex Zackrisson och den dundrande duon i form av basisten Tony Bakirciougly samt trummisen Henrik Remehsah, tar gruppen musiken till helt nya höjder. Patrik Törnblom på keyboards är den som lägger in dom perfekta slingor av tangentinstrumentet som kittlar nerverna på rätt ställen.  Mixen av deras egna musikpersonligheter präglar varje spår och spelningarna är inget man lämnar utan en hunger för mer. Nya singeln Dangerous visar att bandet har mognat, både på ett personligt plan men också musikaliskt. Deras rättframma sätt är mer framhävt och gränserna som en gång satts upp, har nu suddats ut för att släppa fram det som tidigare gömdes undan.

Lyssna på singeln via Spotify här: DANGEROUS

Låten är mixad och inspelad tillsammans med Carl Svennerstedt och Erik Modin (WILDNESS)

Band fakta – Strykenine

MEDLEMMAR

Jacob Petäjämaa – Vocals.
Andi Sarandopoulos – Guitars
Tony Bakircioglu – Bass 
Henrik Remesaho –
Drums
Alex Zackrisson – Guitars
Patrik Törnblom – keyboards

FACEBOOK

Relaterade artiklar