Trädgårdsrocken 2017

På lördag smäller det högt i Tungelsta och nedräkningen inför årets Trädgårdsrocken är äntligen över. Under 19 år har kulturföreningen Musikcentralen arrangerat gratisfestivalen och nästa år blir det 20-års jubileum.

Annons 

 

Trädgårsrocken arrageras av kulturföreningen Musikcentralen som bildades 1981 och har sedan 1983 funnits i gulakåken i Tungelsta. Det började som en liten festival för 19 år sedan och scenen var då gjord av lastpallar. Idag är det en festival med närmare 800 besökare i alla ålderspann. I år är rockbladets reporter Gabi Mattsson på plats som konferencier och reporter. På scen står bland annat Ban Bianca, vars sångare Victor Ekwall är med och arrangerar festivalen. efterlängtade CLIFFTONES  återvänder till festivalen, samt en mängd andra riktigt grymma band. Tävlingar med fina priser som en Telecaster kopia kommer lottas ut tack vare Haninge Musik, så missa inte detta!

Rockbladet kommer att uppdatera från eventet både på Instagram men också livesända på vår Facebook.

Och vi hoppas på att så många som möjligt tar sig till festivalen och visar sitt stöd för den lokala livescenen. För utan er besökare, så hade ingenting utav det varit möjligt.

Första akten går på klockan 14:00, så missa inte när MISA intar scenen och inledern denna fantastiska festival! Här kan ni lyssna in er på alla banden som kommer uppträda Trädgårdsrocken2017

Vi ses på lördag den 12 augusti!

Spelschema

 

Relaterade artiklar