Foo Fighters kommer till Sverige för intim spelning

Dagen innan albumreleasen av ”Concrete and Gold” kommer Foo Fighters att göra en exklusiv och intim spelning i Sverige för speciellt inbjudna gäster. Alla som var på Nalen i Stockholm för drygt 6 år sen minns nog den speciella känslan av att vara speciellt utvalda, vilket sker extremt sällan med megastora arenaband nu för tiden.

På fredag är det dags för Dave Grohl och hans mannar i Foo Fighters att släppa sitt nya album ”Concrete and Gold”, vilket som vanligt skapar otroligt stor uppmärksamhet runt om i världen. Men det slutar inte där, precis som Gaffa gick ut med igår, så kan även vi bekräfta att de kommer göra en intim spelning någonstans i Sverige torsdagen den 14 september, dagen innan releasen. Spelningen är ett slutet event, och den enda chansen att få uppleva det här unika tillfället är via en personlig inbjudan.

Rockbladet.se är ett av de medier som kommer vara på plats och det är verkligen oerhört häftigt att Dave Grohl och resten av bandet valt att göra detta i lilla Sverige. Det har för visso hänt förut, under 2011 så gjorde de en oförglömlig spelning på Nalens scen i Stockholm. Plus att Dave nog alltid kommer ha ett speciellt minne av Sverige efter spelningen på Ullevi 2015.

Passa på att följa Rockbladet.se på sociala medier, vi kommer hålla er uppdaterade under hela kvällen.

STAY TUNED!

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar