Premiär för Versis senaste hit We Are på Hard Rock Café

Den 15 september intar VERSI huvustaden för andra gången i år, första besöket var på Pub Anchor där killarna framförde ett bejublat uppträdande. Denna gången arrangerar Kevin Lee på Hard Rock Café Stockholm en releasefest för deras senaste singeln och video, We Are.

Bandet grundades för knappt två år sedan under tidigt 2015, men har redan släppt EPn Broken Bones och två musikvideor, Sinks In och Breathe In. På fredag den 15 september är det premiär för We Are på Hard Rock Café Stockholm, då VERSI kommer att bjuda på akustisk tolkning av singeln och sina tidigare alster.

Den nya musikvideon beskriver gitarristen Tim Rytterström så här:

WE ARE handlar om att man har tappat bort sig själv i hoppet om att kunna förändra det förflutna. Du är fast i dina tankar och du känner dig som en fånge i dig själv. Vad du än säger, vad du än gör så kommer det alltid vara för sent för dig att hitta hem.

Versi grundades av Tim och basisten samt sångaren Emanuel Möller som först träffades som lärare och elev då Emanuel tog lektioner av Tim. Bandets trummis, Benjamin Abellan, gick med i bandet något senare. En faktor som är väldigt viktig för killarna, är att andra kan relatera till deras musik och ta den till sig. För dom finns det ingen bättre bekräftelse på att ett band har skapat något bra, än gensvaret från fansen.

–  Jag tror personligen att folk blir ännu mer tilltalade när de inte bara hör musiken, utan också ser en video som gestaltar låtens budskap, berättar Tim.

We Are teaser

 

 HEMSIDA FACEBOOK SPOTIFY

Skribent: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar