RIVAL SONS TILL GÖTEBORG – REDAN OM EN MÅNAD!

Med fem släppta album och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu. Efter två hyllade och fullpackade gig i Stockholm 2017 (Annexet och Gröna Lund) är det nu Göteborgs tur! Ett av världens mest hyllade liveband kommer till Pustervik – redan den 5 oktober!

Annons 

 

Rival Sons bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Blott ett år efter bildandet av rockbandet spelade Rival Sons som förband till AC/DC, Alice Cooper och Kid Rock.

Kort efter att det tredje albumet ”Head Down” släpptes 2012 gjorde bandet en mycket uppskattad spelning på Tyrol och senast i år två(!) hyllade gig, på Annexet och Gröna Lund i Stockholm. Med totalt fem album i bagaget och succéartade spelningar världen över kommer de äntligen till Göteborg!

Biljetterna släpps fredag 8 september klockan 11.00 via LiveNation.se.

Vi ses på Pustervik den 5 oktober!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KONSERTNYHET: Rival Sons till Göteborg den 5 oktober.

Relaterade artiklar